Det finns många anledningar till varför Dold.se är den bästa och säkraste VPN-tjänsten för att vara anonymm på nätet.

1) Ingen kan övervaka din verksamhet på Internet

När du använder Internet via Dold.se är du hela tiden anonym. Vi ersätter datorns IP-adress så att den inte kan spåras tillbaka till dig. Vi krypterar också din internettrafik. Detta garanterar din anonymitet medan du använder din webbbank, skickar e-postmeddelanden, söker på internet, surfar på Internet, chattar, delar filer eller vad du än gör. Dold.se skyddar dig inte bara när du surfar, det skyddar all nätverkstrafik till och från datorn.

Det betyder att ingen – inte din internetleverantör, regeringen eller hackare – kan se vad du gör på internet. Mycket viktigt är också att våra system är byggde på ett sådant sätt att inte ens vår egen IT-personal kan se vad våra kunder gör i systemen. Detta skiljer oss från våra konkurrenter.

2) Helt neutral tjänsteleverantör

Dold.se ägs av ett svenskt företag i en stabil, neutral demokrati där yttrandefrihet är centralt, där rättssystemet är skilt från regeringen, och där de med maktpositioner kan hållas ansvariga genom full insyn. Företaget som äger Dold.se är inte en ISP, utan en oberoende och neutral tjänsteleverantör. Vi tror på rätten till integritet online. Det är oerhört viktigt att kunna lita på ett företags oberoende när den tjänst som tillhandahålls är utformad för att göra dig anonym.

3) Dold.se har ingen förteckning över sina kunder

Vi har inte en förteckning över våra kunder, annat än den e-postadress du anger när du skapar ett konto. Du behöver inte avslöja ditt namn eller din adress när du registrerar dig. Det är också viktigt att förstå är att även om du berättar för människor omkring dig att du är kund hos Dold.se, så är det fortfarande omöjligt för någon att veta vad du använder det till. Vi skyddar din personliga integritet genom att kryptera din trafik och ersätta din IP-adress, vilket ger dig säkerhet online.

4) Driftsäkerhet med hög prestanda

Vårt system är byggt för att vara pålitligt och ge maximal prestanda. Genom att välja Dold.se garanteras du full tillgång till nätet utan avbrott eller förlust av prestanda. Vi utökar kontinuerligt vår kapacitet för att möta våra kunders behov.

5) Tillförlitlig kundservice

Vi använder ett ticket-system för att se till att dina supportförfrågningar hanteras och besvaras på ett strukturerat sätt. Du kan alltid logga in på ditt konto och se dina tickets såväl som dina ordrar och abonnemang. Vi vill ge dig den bästa möjliga supporten, så att du kan njuta av att vara anonym utan problem.