Driftstatus - Alla system fungerar normalt. Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du har frågor om ditt abonnemang.

Varför Dold.se?

Därför är Dold.se den bästa och säkraste anonymiseringstjänsten

Det finns flera saker som gör Dold.se till den absolut bästa och säkraste tjänsten för att göra dig anonym på Internet. Vi vågar kalla tjänsten för bombsäker. Följande faktorer är viktigaste för att vi ska kunna garantera din anonymitet.

Ingen kan se vad du gör på Internet

När du använder internet genom Dold.se så blir du helt anonym på nätet. Vi byter ut IP-adressen på din dator så att adressen inte går att spåra till dig. Det gör att du är anonym när du surfar, när du chattar och så vidare. Det betyder att ingen; varken din internetleverantör, någon myndighet eller någon obehörig kan se vad du gör på nätet.

Helt neutral leverantör

Dold.se ägs av ett svenskt aktiebolag och tjänsten drivs från Sverige. Företaget som äger Dold.se är inte en ISP utan en oberoende och neutral leverantör av tjänsten. I fallet med en tjänst som ska göra dig anonym är det extra viktigt att du kan lita på leverantörens oberoende.

Vi har inget register över våra kunder

Vi sparar inget register över våra kunder, annat än den e-postadress som du anger när du tecknar tjänsten. Vi sparar heller inga kreditkortsuppgifter eller andra uppgifter som du lämnar vid betalningen. Det gör att vi inte har något kundregister som kan komma i orätta händer.

Driftsäkert med hög prestanda

Vårt system är byggt för att vara driftsäkert och för att ge  hög prestanda. Genom att välja Dold.se så är du garanterad att alltid ha full access till nätet utan prestandaförluster och utan avbrott.

Våra trafikuppgifter är sekretessbelagda

Trafikuppgifter är omgivna av ett mycket starkt legalt skydd i Sverige. Om sekretessen kring trafikuppgifter ska brytas måste det föreligga misstanke om ett brott med ett straffvärde på minst två års fängelse. Därför lämnar Dold.se aldrig ut trafikuppgifter annat än i dessa fall.

Säkerhetsexperter som systembyggare

Vårt system har utvecklats av oss själva i samarbete med säkerhetsexperter i syfte att skydda anonymiteten på alla tänkbara sätt.

 • Om Dold

  “Dold är exemplariskt enkel att installera och använda... ett extra plus för uthålligheten”

  Läs mer om Dold.se

   
 • Frågor och Svar

  Hur fungerar Dold.se? I vår FAQ hittar du de vanligaste frågorna och svaren om dold.se.

  Till FAQ

   
 • Varför anonymitet?

  ”Jag har ju inget att dölja, så varför ska jag vara anonym?”

  Läs mer

   
 • Kontakta oss

  Hittar du inte svaret på din fråga under FAQ eller undrar du över något annat? Här kan du ställa dina frågor!
  Till Kontakt

   

Copyright © 2017 Dold.se