Driftstatus - Alla system fungerar normalt. Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du har frågor om ditt abonnemang.

Kontakt

Har du frågor om Dold.se, eller problem med tjänsten, eller kanske vill komma i kontakt med en presstalesman eller annan ansvarig? Maila kundtjänst nedan där vi tar hand om alla mail och slussar dem vidare om vi inte kan besvara dem direkt.

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (Inkommande ärenden besvaras inom 72 timmar)

Dold.se drivs av:

Yayabee Sweden AB
c/o Ekonomiassistans
Box 26262
100 40 Stockholm

Orgnr:  556709-0898

 

Om Dold.se

Vårt samhälle går alltmer mot att bli ett kontrollsamhälle där vi ständigt övervakas och där information samlas om oss, ofta utan att vi ens märker det. Jakten på brottslingar och terrorister har försvarat denna utveckling. Resultatet är ett samhälle som inte tar någon hänsyn till den personliga integriteten. Den som drabbas är i första hand den vanliga människan.

Insamlandet av personinformation finns inte bara inom politiska kretsar - även många företag ser stora ekonomiska fördelar med att veta vad kunderna gör. Exempelvis publicerade AOL i augusti 2006 sökhistorik för 19 miljoner sökningar gjorda av 658 000 av deras Internetanvändare. Publiceringen påstods vara i forskningssyfte, men vem som helst kunde ta del av sökningarna. Visserligen angavs inte användarnas namn, men däremot deras användarnummer. Detta gjorde det möjligt att ta reda på användarnas identitet.

Tanken bakom Dold.se är att värna om den ”vanliga” människans privatliv och frihet. Vi tycker att det är alla människors rätt att i ett demokratiskt samhälle kunna surfa, maila och ladda ned filer från nätet utan att identiteten avslöjas. Dessutom ger Dold.se användaren ett förstärkt skydd mot bedragare inom internetrelaterad brottslighet.

Sagt om Dold.se:
PC för Alla, 2006-09-25: "Dold.se är föredömligt enkel att både installera och använda... Ett extra plus också för snabbheten."

Klicka här för att öppna ditt eget Dold-konto redan idag!

 • Om Dold

  “Dold är exemplariskt enkel att installera och använda... ett extra plus för uthålligheten”

  Läs mer om Dold.se

   
 • Frågor och Svar

  Hur fungerar Dold.se? I vår FAQ hittar du de vanligaste frågorna och svaren om dold.se.

  Till FAQ

   
 • Varför anonymitet?

  ”Jag har ju inget att dölja, så varför ska jag vara anonym?”

  Läs mer

   
 • Kontakta oss

  Hittar du inte svaret på din fråga under FAQ eller undrar du över något annat? Här kan du ställa dina frågor!
  Till Kontakt

   

Copyright © 2017 Dold.se